Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

Hahnemühle Signing Pen Duo

(Trenutno ni ocen)
€20.37 (z DDV)
€16.70 (brez DDV)
SKU:
10 640 475
Razpoložljivost:
Rok dobave: | 1 - 3 dni za izdelke na zalogi | 7 - 15 dni za izdelke na zalogi pri dobavitelju |

Hahnemühle “Signing pen Duo” je nov pripomoček za umetnike, ki želijo dopolniti in personalizirati edicije svojih umetniških del.

“The Classic Black Fineliner” je pisalo s pigmentnim črnilom, ki se uporablja za podpisovanje na papirje visokega sijaja in baryta papirje. Pri uporabi tega pisala ne boste imeli težav, da bi tinta pustila madeže na hrbtni strani.

Pigmentno črnilo je arhivsko, UV obstojno in vodoodporno. Je brez vonja in ga ni možno brisati. Pisalo  ima kovinsko konico, ki omogoča brezhibno linijo tudi pri zelo majhnih podpisih ali tekstih.

Črni grafitni svinčnik je idealno pisalo za podpisovanje na mat papirje s strukturo ali brez. Njegova konica je ravno prav mehka, da ne ne poškoduje površine papirja in istočasno dovolj trda, za odličen podpis arhivske kakovosti.

Pisali sta shranjeni v elegantni črni škatlici

 

Hahnemühle “Signing pen Duo” je idealna kombinacija pri uporabi Hahnemuehle certifikata avtentičnosti “Certificate of Authenticity”. Kombinacija zagotavlja pristnost umetniškega dela za oštevilčene edicije in omogoča dodatno zaščito pred ponarejanjem.

 

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Če izdelka ni na zalogi ga lahko prednaročite tukajLahko nas pa tudi pokličete na našo telefonsko številko 07 3372 540

Povezani izdelki