Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

Blog

BLACKFRIDAY & CYBER MONDAY - RAUCH MEDIAJET

27th Nov 2020

BLACKFRIDAY & CYBER MONDAY - RAUCH MEDIAJET
Od PETKA 27.11 pa do PONEDELJKA 30.11.2020 vam pri vsakem naročilu preko spletne trgovine podarimo paket 5 listov A4 Litho Archive Matt in Litho White Matt.Pogoj za brezplačni paket listov je nakup katerega koli papirja v vrednosti 20eur ali več na naši spletni trgovini.Brezplačni paket bomo priložilu vsakemu naročilu, ki bo izpolnjevalo pogoje.

BLACKFRIDAY - HAHNEMUEHLE

23rd Nov 2020

BLACKFRIDAY - HAHNEMUEHLE
POSEBNE UGODNOSTI ZA BLACK FRIDAY!Na naši spletni trgovini za Vas prvič pripravljamo posebne BLACKFRIDAY popuste. V času od 23. do 27. novembra 2020 vam pri uporabi spletne kode BLACKFRIDAY pripada 10% popust na vse Hahnemuehle papirje (tako v rolah kot v listih) tudi na že znižane artikle. Vsa naročila artiklov, ki jih imamo na zalogi bodo poslana v roku 2 dneh. Vsa prejeta naročila artiklov, ki jih nimamo na zalogi, se bodo naročila pri dobavitelju 30.11.2020 zato bo čas dobave nekolik
read more

HAHNEMUEHLE - MESEC FOTOGRAFIJE

30th Jul 2020

HAHNEMUEHLE - MESEC FOTOGRAFIJE
19. avgusta praznujemo 10 obletnico svetovnega dneva fotografije. Ob tej priložnosti bo Hahnemuehle v mesecu avgustu predstavil 2 novosti. Prva novost je Hahnemuehle Portfolio Box Edition 2020, ki bo predstavljena v drugem tednu avgusta. Ekskluzivno bo ponovno na voljo posebna izdaja papirjev v posebni portfolio škatli skupaj s certifikati in rokavičkami. Na voljo bodo 4 različne izdaje – vsi papirji imajo TIPA priznanje). Sprejemamo prednaročila.Druga novost je Hahnemuehle Signing Pen Du
read more

HAHNEMUEHLE KUPON

28th Apr 2020

HAHNEMUEHLE KUPON
Kupon za dodatnih 10% popusta na inkjet papirje Hahnemuehle Fineart in Hahnemuehle Natural line.Izkoristite posebno priložnost za dodaten prihranek pri nakupu Hanemuehle DigitalFineart papirjev. Gre za izjemno priložnost kjer si lahko zagotovite vrhunski papir po nižji ceni.Koda kupona je HAH10Veljavnost: do 10. maja 2020Za informacije ali tehnične težave ali če željenega papirja ni na zalogi, nas prosim kontaktirajte.
read more

Spletna trgovina

1st Apr 2020

Sporočamo vam, da v času izrednih razmer naša spletna trgovina še vedno deluje nemoteno in je možno naročanje artiklov kot običajno. Izvzeto plačilno sredstvo je plačilo po povzetju, saj želimo, da med dostavno službo in stranko ne pride do fizičnega kontakta.