Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE WEEK

30th Apr 2021

HAHNEMUEHLE WEEK

V sklopu Hahnemuehle tedenskega projekta "Hahnemuehle week", ki bo potekal od 3.5 do 7.5.2021 bomo za vas pripravili posebne ugodnosti.


Skozi teden se bo predstavljalo njihove Digital Fineart umetniške papirje iz različnih serij. Gre za odlično priložnost, da spoznate Hahnemuehle papirje, ki veljajo za vodilne na trgu digitalnih Fineart papirjev

  • Prvi dan bo namenjen predstavitvi serije papirjev iz Natural line. Gre za zadnjo izdano serijo, kjer so vključeni trije različni papirji (bamboo, agave, hemp) in so nagrajeni z priznanjem TIPA 2020
  • Drugi dan predstavitev papirjev iz serije gladkih matt papirjev, kamor spada njihov najbolj priljubljen in poznan papir na svetu - Photo Rag 308gsm.
  • Tretji dan bo namenjen seriji strukturiranih mat papirjev. Gre za posebne papirje z strukturirano površino namenjeni prav posebnim printom. Najbolj klasičen takšen papir je William Turner.
  • Četrti dan bodo predstavljeni Glossy Fineart papirji kamor spadajo baryta papirji. Izpostavi se lahko priljubljen papir  Photo Rag Baryta 315gsm, ki v zadnjih 2 letih predstavlja veliko uporabo tudi pri končnih kupcih.
  • Peti in zadnji dan pa bodo predstavljeni papirji iz Photo serije, kamor spadajo različni tipi papirjev

V ta namen bomo pripravili posebne akcije, katere boste lahko spremljali na naši spletni trgovini https://luminus-trgovina.si/ na naši spletni strani https://www.luminus.si/ in na našem Facebooku. O posebnih akcijah boste obveščeni tudi preko email (v kolikor želite prejemati naše emaile, izpolnite pojavno okno za registracijo). Vsak dan bodo akcije drugačne, zato nas redno spremljajte.