Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE - 4 NOVI PAPIRJI

25th Sep 2023

HAHNEMUEHLE - 4 NOVI PAPIRJI

Hahnemuehle predstavlja 4 nove papirje. Kmalu v ponudbi tudi pri nas.


- Hahnemühle Sustainable Photo Satin je trajnostna alternativa za inkjet fotografske papirje na osnovi PE (polietilen). Novo razvit bio inkjet prevleka je brez plastičnih kompozitov in filmov, ima certifikat FSC® in je 100% reciklirana preko odpadnega papirja. Svetlo bel fotografski papir ima žametno gladko površino in je popoln za trajnostno tiskanje fotografij in plakatov.


- Photo Silk Baryta X je celulozni papir z optimiziranim inkjet premazom za fotografije in je popoln za tiskanje fotografij in plakatov. Baryta premaz daje vtis tradicionalnega srebrovogelatinskega fotografskega papirja. Gladak, kremasto bel papir s svilnato sijajno površino proizvaja zelo dobro kakovost tiska, zagotavljajoč najboljše rezultate za vsakodnevno tiskanje.


- Hahnemühle Photo Rag® Matt Baryta, prvi mat baryta papir iz družine Photo Rag®, daje FineArt odtisom resnično edinstven značaj in umetniško noto. Bel bombažni papir ne vsebuje optičnih belil in ima zelo fino, diskretno površino. V kombinaciji z mat premazom za inkjet tisk zagotavlja izjemne tiskalniške rezultate z impresivno reprodukcijo živih barv, podrobnosti in globokih črnin. Dodaten barijev sulfat v premazu izboljšuje tonski razpon, ostrino in jasnost tiska. Tiskane površine razkrivajo eleganten, subtilen sijaj, medtem ko nepotiskane površine ostanejo mat, kar čudovito poudari sijaj in naredi papir za ekskluzivno alternativo analogne baryta papirju.


- Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta je vrhunski FineArt inkjet papir, ki postavlja nove standarde, saj je kot prvi na svetu izdelan iz 90% bambusovih vlaken z vrhunsko visokosijajno baryta površino. Naravno bel papir je prijetne, tople barve in ne vsebuje optičnih belil. Skupaj s svojo rahlo teksturirano površino Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta ponuja naraven estetski videz s teksturo in občutkom baryta papirja. Vrhunski visokosijajni inkjet premaz zagotavlja odlične tiskalniške rezultate z natančno reprodukcijo barv in podrobnosti, globokimi črninami in izrazitimi kontrasti. Dodaten barijev sulfat v premazu izboljšuje tonski razpon, ostrino in jasnost tiska. Hahnemühle Bamboo Gloss Baryta je brez kislin in lignina ter ustreza najvišjim standardom za odpornost na staranje. Edinstvena kombinacija trajnostnih bambusovih vlaken, mehke teksture površine in izjemne kakovosti tiska umetniškim delom daje neprimerljiv izraz in globino.