Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

NOVO Hahnemuehle Natural line papirji

3rd Oct 2019

NOVO Hahnemuehle Natural line papirji

Trajnostni razvoj

Čista voda, naravna vlakna, vrhunsko strokovno znanje o proizvodnji umetniških papirjev in absolutna zavezanost kakovosti je temelj podjetja Hahnemuehle že več kot 435 let.

Dolga leta podpirajo regionalne in mednarodne okoljske projekte kot del svoje Pobude "Green Rooster", vključno s pogozdovanjem, zaščito živali in okoljskih izobraževanj. Ti projekti so zelo pomembni, da lahko NOVA linija - Natural line prispeva k varstvu okolja in podnebja.

Trajnostni razvoj ima ključno vlogo na njihovo proizvodnjo. Podjetje Hahnemühle se nahaja poleg naravnih rezervatov. Tako je proizvodnja njihovega papirja okolju prijazna. Odgovorno uporabljajo z dragocenimi viri energije, kot so voda, vlakna. Voda, ki jo uporabljajo za izdelavo visokokakovostnih FineArt papirjev, prihaja neposredno iz izvira ločeno s posebno visoko stopnjo čistosti, kar pomeni, da je sploh ni treba kemično obdelati. Tudi na koncu proizvodnega cikla odpadne vode niso onesnažene in se vrne v reko kot kakovostna voda.

Natural line

Nova linija ima v Hahnemühle Digital FineArt zbirki posebno mesto. Osredotoča se na FineArt inkjet papirje narejenih iz edinstvenih surovin: bambusa, konoplje in agave. Rastline, ki proizvajajo celulozo, zahtevajo minimalno vzdrževanje, so hitrorastoča in ne potrebujejo pesticidov. Njihova hitra rast pomeni, da lahko pridelamo več celuloze na nasadih, prav tako ne potrebujejo veliko vode, kar pomaga prihraniti dragocene vire in varovanje okolja. Novi inkjet papirji FineArt iz linije Natural Line so naslednji korak v našem nenehnem prizadevanju trajnosti in skrbnemu ravnanju naših virov.

Papirji v zbirki Natural line so visokokakovostni edinstveni FineArt inkjet papirji ustvarjeni za stranke, ki iščejo nekaj posebnega obenem pa pripomorejo k ohranjanju okolja.

  1. Bamboo 290gsm, 90% Bambusova vlakna, 10% bombaž, naravno bel, gladek matt
  2. Hemp 290 gsm, 60% konopljina vlakna, 40% bombaž, Bele barve, gladke matt
  3. Agave 290 gsm, 70% Agave vlaken, 30% bombaž, bele barve, struturiran matt

Preverite ponudbo: https://luminus-trgovina.si/inkjet-papir/hahnemue...