Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 4

6th May 2021

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 4

V sklopu Hahnemuehle tedenskega projekta "Hahnemuehle week", ki bo potekal od 3.5 do 7.5.2021 bomo za vas pripravili posebne ugodnosti.

Skozi teden se bo predstavljalo njihove Digital Fineart umetniške papirje iz različnih serij. Gre za odlično priložnost, da spoznate Hahnemuehle papirje, ki veljajo za vodilne na trgu digitalnih Fineart papirjev.

  • četrti dan je namenjen predstavitvi Fineart inkjet glossy serije papirjev


Samo do 7.5.2021 do 12:00 velja akcija -15% na vse papirje serije glossy. Kar 20% bo znižani najbolj priljubljen papir iz serije glossy - Photo rag Baryta v A4 formatu.

V kolikor željenega papirja ni na zalogi nam sporočite in v kolikor bo možno pripravimo ponudbo z upoštevanim popustom. V akcijo so izključeni specialne edicije papirjev. 

Prav tako prejmete brezplačni Hahnemuehle Sample pack A4 pri nakupu inkjet papirjev nad 60eur

Hahnemühle Photo Rag® Metallic je srebrno bleščeč Fineart papir, narejen iz bombaža. Je brez dodanih optičnih belil in ima značilno površino klasičnega Photo Rag® papirja, ki daje razkošen občutek. Photo Rag® Metallic ima posebno srebrno lesketavo površino. Vrhunski brizgalni premaz "coating" z visokim sijajem z edinstvenim kovinskim učinkom zagotavlja impresivne rezultate printanja z drznimi barvami, globoko črno in popolno reprodukcijo barv in detajlov. Prefinjen srebrni kovinski učinek poudarja sliko in ustvarja motive s kovinskimi elementi, odsevi, ledom in steklom, ki so še posebej primerni za fotografije arhitektur, pokrajine in tudi črnobele fotografije. Photo Rag® Metallic ne vsebuje kislin in lignina ter izpolnjuje najzahtevnejše muzejske standarde.

Hahnemühle Photo Rag® Baryta je čisti bombažni papir, ki je popolnoma optimiziran za potrebe FineArt izpisov. Naravni bel papir je v prijetnem, toplem belem odtenku in ne vsebuje optičnih belil. Izjemna tekstura površine daje papirju prijeten, nežen občutek, hkrati pa mu daje umetniško noto. V kombinaciji z visokosijajnim inkjet premazom "coating" daje osupljive rezultate tiska z izjemno reprodukcijo barv in podrobnosti, globoko črno barvo in popolnimi kontrasti. Barijev sulfat v prevleki naredi Photo Rag® Baryta priljubljeno alternativo analognemu baritnemu papirju. Kombinacija bombažnega umetniškega papirja in visokosvetlečega inkjet premaza daje FineArt izpisu presenetljiv značaj s čudovitim elegantnim sijajem brez bleščanja. Photo Rag® Baryta ne vsebuje kislin in lignina ter izpolnjuje najzahtevnejše muzejske standarde glede staranja.

Hahnemühle FineArt Baryta Satin je naravno bel FineArt papir iz 100% α-celuloze. Prefinjeno teksturiran, gladek papir ne vsebuje optičnih belil in ima svilnato, gladko površinsko s čudovitim občutkom. Vrhunski inkjet premaz "coating" iz satenastega sijaja zagotavlja izjemne rezultate tiska z intenzivnimi barvami, globoko črno in izjemno ostrino. Barijev sulfat v prevleki naredi FineArt Baryta Satin izvedljivo alternativo analognemu baritnemu papirju. Papir, ki ne vsebuje kislin in lignina, izpolnjuje najzahtevnejše muzejske standarde o odpornosti proti staranju in ustvarja osupljive reprodukcije črno-belih in barvnih FineArt fotografij.