Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 3

5th May 2021

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 3

V sklopu Hahnemuehle tedenskega projekta "Hahnemuehle week", ki bo potekal od 3.5 do 7.5.2021 bomo za vas pripravili posebne ugodnosti. 

Skozi teden se bo predstavljalo njihove Digital Fineart umetniške papirje iz različnih serij. Gre za odlično priložnost, da spoznate Hahnemuehle papirje, ki veljajo za vodilne na trgu digitalnih Fineart papirjev.

  • tretji dan je namenjen predstavitvi Fineart inkjet strukturiranih mat papirjev

Samo do 6.5.2021 do 12:00 velja akcija -20% na vse mat strukturirane papirje. V kolikor željenega papirja ni na zalogi nam sporočite in v kolikor bo možno pripravimo ponudbo z upoštevanim popustom. V akcijo ni vključenega WT 190gm papirja .

Prav tako prejmete brezplačni Hahnemuehle Sample pack A4 pri nakupu inkjet papirjev nad 60eur

Hahnemühle William Turner je tradicionalni akvarelni papir iz pulpe idealen za FineArt izpise. Beli bombažni papir ne vsebuje optičnih belil in je edinstveni na otip. Fina, a zelo izrazita struktura površine papirja daje fotografijam in umetniškim reprodukcijam presenetljivo globino in tridimenzionalni učinek. Vrhunski mat brizgalni premaz zagotavlja odlične rezultate tiskanja z izjemno reprodukcijo barv in detajlov, impresivnimi kontrasti in globoko črno barvo. William Turner ne vsebuje kislin in lignina in izpolnjuje najzahtevnejše zmuzejske standarde. Značilen občutek in struktura zagotavljata izjemne FineArt odtise in umetniške reprodukcije z umetniškim pridihom.

Hahnemühle Albrecht Dürer je narejen iz 50% bombaža in 50% α-celuloznih vlaken. Tradicionalni umetniški papir ije oplemeniten s prevleko, posebej razvito za aplikacije FineArt. Papir ne vsebuje optičnih belil in ima klasično, določeno akvarelno strukturo, ki doda umetniški pridih zlasti umetniškim reprodukcijam. V kombinaciji z mat prevleko za brizgalne tiskalnike ta ustvari impresivne FineArt odtise, ki se ponašajo z živimi barvami, temno črno in optimalno reprodukcijo podrobnosti. Albrecht Dürer FineArt je brez kislin in lignina ter tako ustreza najzahtevnejšim muzejskim standardom.

Hahnemühle German Etching je tradicionalni papir posebej zasnovan za aplikacije FineArt. Bel umetniški papir je narejen iz 100% alfa celuloze in ima značilen žametno otipljiv občutek z fino jasno definirano strukturo. Edinstvena tekstura površine daje slikam prav poseben pridih, ki jih prikazuje v vsem njihovem sijaju z impresivnim tridimenzionalnim učinkom in globino. Vrhunski mat inkjet premaz zagotavlja izjemne rezultate tiskanja z odlično reprodukcijo barv in podrobnosti, globoko črnino in optimalnimi kontrasti. German Etching ne vsebuje kislin in lignina in izpolnjuje najzahtevnejše zahteve glede starostne odpornosti. Papir je zaradi svojega značilnega otipnega občutka in teksture površine eden najbolj priljubljenih papirjev za FineArt grafike in umetniške reprodukcije. German Etching ® je registrirana blagovna znamka v ZDA.