Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 2

4th May 2021

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 2

V sklopu Hahnemuehle tedenskega projekta "Hahnemuehle week", ki bo potekal od 3.5 do 7.5.2021 bomo za vas pripravili posebne ugodnosti.

Skozi teden se bo predstavljalo njihove Digital Fineart umetniške papirje iz različnih serij. Gre za odlično priložnost, da spoznate Hahnemuehle papirje, ki veljajo za vodilne na trgu digitalnih Fineart papirjev.

  • drugi dan je namenjen predstavitvi gladkih mat papirjev


Hahnemühle Photo Rag® je eden izmed najbolj popularnih FineArt inkjet papirjev na svetu. Papir je narejen iz 100% bombaža z rahlo čutno strukturo, ki daje občutek mehkobe. Garantira arhivsko obstojnost na najvišji ravni ter izpolnjuje najvišje industrijske standarde glede gostote, barvne lestvice, barvne stopnje in ostrine slike, hkrati pa ohranja poseben dotik in občutek umetniškega papirja.

Photo Rag® Ultra Smooth je bel papir, narejen iz 100% bombaža z ultra gladko površino, ki prav tako garantira arhivsko obstojnost na najvišji ravni. Zaradi svoje ekstremno gladke površine je papir zlasti zanimiv za tiste, ki želijo kakovost Photo Rag® papirja z nekoliko manj strukture.

Hahnemühle Photo Rag® Bright White je enak papir kot klasični Rag, z briljantno belo površino.

Samo do 5.5.2021 do 12:00 velja akcija -20% popust na Hahnemuehle Photo Rag, Ultra Smooth in Bright White papirje. Prav tako brezplačni Hahnemuehle Sample pack A4 pri nakupu inkjet papirjev nad 60eur