Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 1

3rd May 2021

HAHNEMUEHLE WEEK - DAY 1

V sklopu Hahnemuehle tedenskega projekta "Hahnemuehle week", ki bo potekal od 3.5 do 7.5.2021 bomo za vas pripravili posebne ugodnosti.

Skozi teden se bo predstavljalo njihove Digital Fineart umetniške papirje iz različnih serij. Gre za odlično priložnost, da spoznate Hahnemuehle papirje, ki veljajo za vodilne na trgu digitalnih Fineart papirjev.

  • Prvi dan je namenjen predstavitvi serije papirjev iz Natural line

Gre za zadnjo izdano serijo, kjer so vključeni trije različni papirji (bamboo, agave, hemp) in so nagrajeni z priznanjem TIPA 2020. Natural line ima prav posebno mesto v Hahnemuehle Digital FineArt kolekciji saj so papirji narejeni iz edinstvenih surovin Bambusa (bamboo), Agave in Konoplje (hemp). Te rastline ne potrebujejo veliko vode, njihova rast je izredno hitra in brez pesticidov. Predstavljajo korak naprej k ohranitvi trajnostnega razvoja in zmerni porabi surovin.

KODA ZA 10% DODATNI POPUST - DAY1- & BREZPLAČNI SAMPLE PACK PRI NAKUPU INKJET PAPIRJEV V VREDNOSTI NAD 60EUR

Koda se upošteva za serijo papirjev iz Natural line (izključeni so specialne edicije). Koda velja samo do 4.5.2021 (do 12:00).