Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

Hahnemuehle AKCIJA

27th Aug 2019

Hahnemuehle AKCIJA

Za vas smo pripravili prav posebno presenečenje. Prav na vse Hahnemuehle papirje iz zaloge vam priznamo 10% popust, ki velja samo na naši spletni trgovini. Da se vam popust upošteva je potrebno uporabiti Kodo kupona: HAH10, ki jo vpišete pri zaključku nakupa ali pri pregledu košarice. Kodo lahko izkoristite od 28.8.2019 do petka 13.9.2019.

Hahnemühle poznamo kot vodilnega proizvajalca umetniškega papirja, ki svojim odjemalcem ponuja izjemno kvaliteto. Njihovi papirji in platna predstavljajo zbirko večkrat nagrajenih originalnih materialov različnih površin, gramatur in struktur. Hahnemühle FineArt izdelki na čudovit in edinstven način združujejo digitalni medij s tradicionalno kvaliteto originalnega umetniškega papirja. Vsi izdelki dosegajo najvišje standarde: barvni spekter, globino črnine, kontrast in barvni prehod. Vse to omogoča izjemne rezultate tiskanja.