Asset 3 svg-next-arr svg-prev-arr

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na 'dovoli piškotke' zato da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo. Prosimo sprejmite piškotke da lahko nadaljujete na stran.

Arhivske vrečke Crytal Clear, Arhivske škatle za shranjevanje, Monocrom Portfolio škatle, Vrečke za filme in fotografije Kenro, Paspartuji, Po meri izdelane mape in škatle

29th Mar 2019

Arhivske vrečke Crytal Clear, Arhivske škatle za shranjevanje,  Monocrom Portfolio škatle, Vrečke za filme in fotografije Kenro, Paspartuji, Po meri izdelane mape in škatle

V naši trgovini vam ponujamo veliko izdelkov za arhiviranje, od brezkislinskih arhivskih vrečk do portfolijo škatel veliko ostalih izdelkov.

Paspartuji Crescent so vrhunski materiali, ki jih od sedaj lahko kupite pri nas. Postali smo distributer te priznane blagovne znamke. Predvsem smo se osredotočili na arhivske materiale, ki ustrezajo najvišjim muzejskim standardom. Poleg paspartujev so v ponudbi ostali materiali primerni za okvirjanje in arhiviranje.

Ko naredite izpis vaših umetniških del ali pomembnih fotografij, je pomembno, da jih tudi pravilno zaščitite. Pri nas lahko kupite prozorne vrečke Clearbags, ki so primerne za arhivsko shranjevanje gradiva. Vrečke so popolnoma prozorne in brez barve ali tona. Na zalogi formati od A4 do 100 x 150cm. 

Hahnemühle Protective Spray ponuja izjemno zaščito vašega dragocenega inkjet izpisa. Sprej zaščiti površino papirja pred umazanijo, prstnimi odtisi in vlago. To povečuje vodoodpornost izpisov in dodatno zaščiti obstojnost slike pred UV svetlobo.

Oglejte si ponudbo na naši spletni trgovini, KLIKNITE